mandag 16. juni 2008


Vet dere hva??!!!!! vi, Randi og Margrethe, ska bli ettåringer på fjellheim t høsten:):) helt vilt, og ufattelig moro!!vi har akkurat fått permisjon fra sykepleien, selv om ingen av oss var syke eller gravid eller sånn man må være for å få permisjon, så nå er alt klappet og klart:) da er det bare og ta turen folkens, oxo ska vi svi litt grøt eller no t dere;)


Klem fra to happy jenter i sør, snart nord:)

8 kommentarer:

Anonym sa...

d va ein koselig nyhet.. hadde hørrt d va någen så gjekk åre før oss så sko bli d, men d va kjekkt å hørra at d va dåkke to..

Navn: Benjamin sa...

wooow! æ kommer på besøk! går forræsten ut i fra at det bare va heilt tilfeldig at tomas åsså ska gå dær i år ja? :P men supert! lykke til!

Björn sa...

Så konge at det ble dere der til slutt! Til tross for de mulige hindringene. Dere blir sikkert veldi bra ettåringer. =)

Godt folk sa...

nei så arti.dåkk får sikkert koka litt greut t mæ som ska innom av å t:)
så arti at d itj va bære mæ som vende tbake etter et år!
snakkes da!;)

Godt folk sa...

opps d va ho bjørga som skreiv d der siste ja:)

Maria Therese sa...

Er så gøy at dere kommer altså! og mist ikke motet om grøten blir litt brent..eller litt forsinka..eller..(uten at det er sagt at jeg har noe erfaring med det altså..eller..;) tror dere blir toppers ettåringer! så kommer jeg innom plutselig;)

Anne Gørill sa...

konge da! kos dåkker i nord til høst. kanskje eg stikk innom når eg kjæm flyganes fra trondheim:)

Ingunn sa...

Ja, æ sei bære..: Kånge!:) E sekker på at dåkker passe vældi bra t oppgaven! Gle dåkker!:) Håpe vi får mulihet t å kåmme t tromsø litt t næste år! Hadde vorre koseli å træfft dåkker!:)