torsdag 10. januar 2008

Kjære alle dere rundtomkring!

Tenkte jeg skulle skrive litt om åssen det er med oss her neri vestfold... Joda, for jeg er nemlig innpå sida her ganske ofte, og det er så koselig å lese om åssen dere har det ;o)
Jaffal, Randi og jeg bor fremdeles på hybel i horten, noe vi trives veldig godt med. Det er litt stille og rolig med bare oss to, etter året på fjellheim der vi hele tida var så mange.. Men vi koser oss og får tida til å gå ved at vi spiser, leser lekser (og andre bøker) også strikker vi.. Hehe... Vi er enda ikke blitt uvenner, selv om vi er sammen nesten hele tida, - du skjønner, vi har dobbeltseng, så for å spare strøm og å holde oss sosiale og varme, hender det vi sover i lag også..
Jaja, vi kan jo fortelle litt om bilen vår... Vi har menlig pussa rust, så sanda spruter... og nå er vi lei av det, og skal ikke få oss rusten bil igjen før vi er godt gift og har mannfolk til å gjøre sånt no...
Ellers har vi krølla håret.. det ble heller ingen heidundrende suksess, for å
si det sånn, vi gjorde det helt selv, - og da kan du tenke deg.. hihi..
Og Randi har blitt mor til 3 små slørhaler... dvs, hun var mor til tre, nå er det bare en igjen, tror jeg... Den ene ble syk og tok kvelden natta før vi dro til Tromsø, den ene tror vi sulta ihjel mens vi var på tur.. Vi hadde nemlig avtalt så godt vi kunne med nabodama om hun kunne mate de, mens vi var avgårde, men, altså, det gikk på engelsk, og når vi prater engelsk, - ja,da skal vi ikke klandre den stakkar naboen vår om ho misforsto litt :o)

jaja, håper det er bra med alle sammen!!
også: Godt nyttår!!

Vil hilse med sanger på 577!! Les den, da!!

Også må jeg jo Gratulere deg Heidi!! Jeg er så glad på dine vegne, - Detta var skikkelig morro!!

Hilsen fra Margrethe

1 kommentar:

Godt folk sa...

MARGRETHE DA!!!!!!!!!rett og slett GRELT!!hehe, nei, meg og bilder funker bare ik!jaja, veldig koseli innlegg da, imponerands;) BARE Å KOMME PÅ BESØK FOLKENS:):)
-Randi-