torsdag 4. oktober 2007

In Sandnes

På tide med et lite livstegn i fra mæ kanskje. Først og fremst så håpe æ at Jan Arne finn ut ka han ska videre... Også lure æ på kor det går med alle de som einnu kje har skrevve her inne på bloggen. Nån som veit? Nån som har oversekta over ka alle vi gjør i år? Hadd vorre interesant å vetta.
Sånn ellers går livet veldig opp og ned her. MASSE å gjør på skolen, formen e dårlig og andre ting slit på. Kan dåkker vær med å be førr ei venninne av mæ som virkelig slit?

Her om dagen va æ tellbake på Lundeneset sammen med May Bente. Det va rart, men konge. Va jo over et år sia sist æ va der, men de fleste lærerane huska mæ likevel ;)
Jan Arne, det e kje bærre i Trondheim dagan går fort. Det e også tilfelle her i Sandnes! Dagan går AILT førr fort. Får kje tia tell ailt æ må gjør. Håpløst! Masse tidsfrista å rekk samtidig. Masse side å les på en gång&fleire store oppgava man må gjør. Slitsomt. Vurdere å slutte på skolen, men e jo dettan æ har løst tell.. Men det e så mye som skjer ellers at æ kje klar å hoild heilt fokus på studiet...
Korsen har dåkker det? Heidå :P

Som din dag er, skal din styrke være!

PS: Sjekk ut minnefilmen på bloggen min :) http://www.miriamelisabeth.blogspot.com/

Ingen kommentarer: