onsdag 12. september 2007

Et lite hei fra samen som har førrvella sæ t Sandnes..

Hei hei alle sammen. Nu har æ tadd og laga ny overskrift og fiksa litt på bildene her- e det greit? Her i Sandnes går det i gruinnen ganske greit sjøl om æ byinn å bi lei av det våte veret. E greit innimella, men kje kvær dag..
Sånn ellers så e æ rimli usekker på om æ kjæm tell å klar dettan studiet. Æ trives, det e kje det, men æ e jo kje dein smartaste.. Får se ka det bir tell. Æ gjer mæ kje me en gång i hvertfall.
Æ sei som aindre: E du i Sandnes så sei i fra =) Sjøl om æ kje har store plassen akkurat nu, så sei æ ja takk tell besøk av dåkker.
Savne dåkker alle kjempe masse og savne tia på Fjellheim. Det va et utruli fint år vi fikk ja... Men vi snakkes nu seinare, og æ skriv oftare på min egen blogg ;) Finn snarvei på høyre sia her, så stikk innom der en tur vess du har tia tell det..
Det e også godt å se at såpass mange har tadd i bruk deinnan bloggen nu. Godt å inn å les om igjen og om igjen ka folk driv me, når æ savne dåkker =) Og btw: I forgårs va det altså 1 år sia æ sluitta å røyk =) Big No! :P Mange klemma fra ho Miriam Elisabeth ;)

Ingen kommentarer: