mandag 3. september 2007

Kjære alle sammen!!!

Nå sitter vi her på høyskolen og griner!!
vi har sett på bilder av dere, og lest innlegga deres her! savner dere såå!!!

Joda, vi har blitt studenter på heltid her ved høyskolen i Vestfold! Det er sannelig litt av et studium vi har begynt på, skjønner igrunn ikke så mye, og har igrunn ikke så lyst å finne ut hva det går ut på heller... Vet egentlig ikke hva vi gjør her, - men vi skal nå bli store flinke sykepleiere med tida!!!
snart skal vi få opplæring i pc bruk her, klokka er halv seks og vi er på skolen, ja... skjønner dere åssen vi har det.. og ikke nok med det, vi lider av "ikke-ledig-på-hybelen-enda" syndromet. Symptomene på dette syndromet utarter seg ved at vi må kjøre fram og tilbake til skolen hver dag, og det er minst en time, hver vei!! jaja, ellers stjæler vi druer av mammaene våre som vi koser oss med under forelesningene, - overlevelsesprovoiant på en måte...

Ellers skulle dere sett hybelen vår som vi flytter t 1. okt!! Herlig stor, ny og fin, bare etpar km fra skolen!Og der er det plass til hele gjengen, så hvis dere vil komme en tur er dere hjertlig velkommen!! Treng dere skyss for å komme hit er det bare å si ifra, vi har nemlig fått oss BIL!!!
Så, om noen dager, når/hvis bilen blir eu-godkjent kan dere se oss på veien med en hæli 95modell av en Hunday/Hyandy/Huindei eller no sånt!! Ikke nok med at den var billig og knapt bruker bensin, det beste er at den er ROSA!!! Perfekt for oss ;o)

jaja, dere må komme på leir på Kvinatun fra 5.-7. okt!
det er rett ved der Asbjørn kommer fra!! Hadde vært koselig å treffe noen!!

Jaja, godtfolk, vi snakkes!
Klem fra Vestfolds to Råneberter!!

RANDI & MARGRETHE

Ingen kommentarer: